Flotte placeringer til Møn Badminton Klub

I weekenden den 24.-25. november afholdt DGI Storstrømmen badmintonstævne i Mønshallen og Bogø Hallen. Og selvfølgelig var MØN Badminton Klub repræsenteret med flere spillere.

Lørdag spillede de yngste årgange i Mønshallen. I U9B rækken spillede Kasper Rasmussen og Mads Priergaard Svendsen herresingle. Her fik både Mads og Kasper nogle gode kampe og endte med fine placeringer. Mads fik en 2. plads og Kasper en 3. plads.

I U13C herresingle var Mads Kofod Egestad ude i nogle tætte og spændende kampe. En enkelt af kampene måtte ud i en 3-sætter, før Mads hev sejren hjem. Mads endte på en 4. plads - et rigtig flot resultat i en meget stærk herrerække. Mads stillede også op i mixdouble i U13C sammen med Alberte Christoffersen. Her tabte de desværre i to sæt til en mix double fra Tingsted.

I U13D damesingle var Alberte og Julie Rasmussen oppe imod spillere fra Præstø. Alberte gjorde rent bord og besejrede alle på sin vej. Dog var den ene kamp lige lovlig spændende. Den gik ud i en tre-sætter, hvor Alberte heldigvis holdt hovedet koldt og tog sejren hjem. Julie vandt sine kampe i to sæt, og måtte således kun se sig besejret af klubkammeraten Alberte. Rækken sluttede flot med Alberte på en 1. plads og Julie på en 2. plads.

Søndag spillede de ældste spillere i Bogø Hallen og her havde MØN Badminton Klub fem U15 spillere med. Jonas Hemmingsen spillede herresingle i U15D-rækken og var ude i nogle spændende og tætte kampe. Han vandt en meget tæt 3-sætter med cifrene 23/21 i sidste sæt, men måtte se sig slået i de to øvrige kampe.

Klara Fabricius spillede damesingle i U15C-rækken og vandt sine tre kampe meget overbevisende. Hun var virkelig velspillende og fik kørt modstanderne godt rundt på banen, hvilket resulterede i en flot 1. plads i rækken.

Mads Otte spillede både double og single i U15B-rækken. I double spillede han sammen med en makker fra Hvidovre, og de vandt en kamp og tabte en, hvilket må siges at være fint, når de aldrig tidligere har spillet sammen. I single tabte Mads alle tre kampe, men var dog godt med i især to af kampene.

Nicklas Ahlmann Hansen spillede single i C-rækken. Han vandt begge sine indledende kampe i to sæt, men i semifinalen kom han skidt fra start og tabte første sæt. Han kom heldigvis igen og vandt andet sæt i fin stil. Tredie sæt endte med nervepirrende 22/20 til Nicklas. Finalen måtte også afgøres i tre sæt. Igen tabte han første sæt, men vandt så overbevisende 21/14 - 21/12 i de to sidste sæt og kunne dermed drage hjem med en velfortjent 1. plads.

DGI-stævnet var et godt arrangement, som havde fine gavekortspræmier fra RSL til vinderne.