Guldmedalje til MØN Badminton Klub

I weekenden den 1-2. december blev der afholdt Lolland-Falster mesterskaber i badminton for ungdom. Her deltog tre spillere fra MØN Badminton Klub.

Emil Priergaard Svendsen spillede herresingle i U13 B og mødte her nogle virkelig stærke spillere. Emil vandt én kamp, men tabte de øvrige to og endte dermed på en 3. plads. Nicklas Ahlmann Hansen spillede herresingle i U15 C og vandt sine tre indledende kampe overbevisende og gik dermed videre til semifinalen søndag. Semifinalen blev en tæt kamp, men her måtte Nicklas desværre se sig slået 21/19 - 22/20 og endte således på en 3. plads. Mette Houmann Larsen skulle have spillet damesingle i U15 B-rækken, men da hun var eneste tilmeldte i den række, blev rækken slået sammen med U17 B, og hun mødte således spillere, der var to-tre år ældre. Mette spillede fire kampe og var rigtig godt med i samtlige kampe, men måtte dog se sig slået i de tre kampe. Den sidste kamp vandt Mette efter tre nervepirrende sæt og til stor fortrydelse for sin modstander.

Søndag spillede Nicklas og Mette mixdouble i U15 B-rækken og spillede finalekampen mod et par, der hver for sig er stærke spillere, men i mixdoublen var det Nicklas og Mette, der trak det længste strå. De spillede en flot double, hvor de hele kampen igennem holdt hovedet koldt, støttede hinanden og kommunikerede rigtig godt, hvilket gav dem en velfortjent guldmedalje, selvom de holdt spændingen til sidste øjeblik med resultatet 21/15 - 22/20. Finalerne ved LF-mesterskaberne spilles med rigtige dommere og liniedommere, hvilket er en sjov og lidt højtidelig oplevelse for ungdomsspillerne. Alt i alt et godt stævne i en julepyntet badmintonhal i Sakskøbing.