Sølvmedalje til U15 spiller

Søndag den 11. november havde MØN Badminton Klub fem friske U15 spillere afsted til DGI Storstrømmens Landsdelsmesterskaber i Holmegaard Hallen.

Mads Otte og Mette Houmann Larsen spillede henholdsvis herre- og damesingle i B-rækken. Både Mads og Mette er rykket op i U15 i år og mødte nogle stærke og velspillende modstandere, som de desværre tabte til. Begge var dog fint med i kampene og Mette måtte da også ud i et par hårde 3-sættere, før det hele var afgjort.

Klara Fabricius spillede single i C-rækken og spillede nogle rigtig flotte kampe. Hun vandt én kamp overbevisende, men måtte se sig slået i de to øvrige spændende og tætte kampe.

Mette og Klara spillede desuden double sammen i B-rækken, hvor de lagde ud med at vinde første sæt, men desværre måtte se sig slået i de to næste. Sidste kamp tabte de også, men det var tæt spil mod et par stærke Stubbekøbing-piger.

Jonas Hemmingsen spillede single i D-rækken og tabte desværre alle 3 kampe, men bestemt ikke uden modstand. Han var rigtig godt med i kampene og endte på 16-17 point i de fleste sæt.

Nicklas Ahlmann Hansen spillede herresingle i C-rækken og vandt alle 4 kampe i indledende runde i to sæt. To af kampene var forholdsvis tætte, men de to andre vandt han overbevisende. I finalen mødte han en spiller fra Strøby og her havde trætheden meldt sig. Nicklas tabte finalen 21/19 – 21/16, men var godt tilfreds med en sølvmedalje ovenpå dagens 8 kampe.

Nicklas og Jonas startede dagen med en double i C-rækken, hvor de vandt en kamp og tabte de andre to. Dog var det igen tætte kampe, som også kunne være endt til Møns fordel.