Kommunemestre i MØN Badminton Klub

MØN Badminton Klub har haft 6 ungdomsspillere afsted til VinterCup Syd, som er et fælles kommunemesterskab for Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner.

Mads Svendsen - 8 r

De yngste rækker lagde ud og her kom MØN Badminton Klub særdeles godt fra start. I U9B rækken var Møn repræsenteret med to spillere, Mads Priergaard Svendsen og Kasper Rasmussen. De to Møn spillere mødte hinanden i første kamp, hvor det blev Mads, der løb af med sejren 21/15 – 21/9. Efterfølgende vandt de hver især over den sidste spiller i rækken og Mads blev dermed kommunemester, mens Kasper fik en flot 2. plads.

I U13C spillede Mads Kofod Egestad single samt mixdouble sammen med Alberte Christoffersen. Mads tabte desværre begge sine indledende singlekampe og gik dermed ikke videre. I mixdoublen var der kun ét par mere tilmeldt og her trak Mads og Alberte desværre det korteste strå. Alberte spillede desuden damesingle i U13D rækken og kom her ud i en tæt og spændende 3-sætter, men tabte desværre 21/16 i sidste nervepirrende sæt.

Nicklas Hansen - 14 r

I U15 havde Møn ligeledes to spillere med, Nicklas Ahlmann Hansen, som vandt herresingle i B-rækken og dermed kan kalde sig kommunemester, samt Klara Fabricius, som spillede damesingle i C-rækken. Klara spillede tre kampe og vandt de to kampe sikkert, men tabte desværre den sidste og endte dermed på en flot 2. plads.

Stævnet bar desværre præg af en del aflyste rækker pga. for få tilmeldinger, så enkelte Møn spillere kom slet ikke afsted, mens andre kun spillede single, hvor de ellers var tilmeldt både single og double.