Ungdomsspillere på overnatning

Møn Badminton Klub og Forældreforeningen holdt overnatning for ungdomsafdelingen fra fredag den 11. til lørdag den 12. oktober.

Spillerne mødte glade op i Østmønhallen med deres altid gode humør og ivrige efter at spille en masse badminton og hygge sig.

Vi flyttede ind i hallen med madrasser, dyner og soveposer.

Badminton nettene blev sat op kl. 16 og først pillet ned igen lørdag morgen kl. 10. Og der var gang i den på alle baner. Og ikke kun med badminton. Ind i mellem blev nettene sat lidt ned, og så blev der spillet tennis. Eller de blev fjernet helt og der blev gjort plads til høvdingebold eller fodbold. Aktiviteterne stod spillerne selv for, man fandt sammen på kryds og tværs efter, hvad man havde lyst til.

overnatning

Og så var der jo fodbold landskamp mod Italien den aften. Der var stillet TV op i cafeteriaet, og der blev heppet og råbt til den store guldmedalje. Og det var jo helt ulideligt for alle, da Italien udlignede i de sidste minutter.

Der var fuld gang i hallen hele aftenen. Kl. 24 blev lyset slukket, men flere spillere fandt ud a,f at man sagtens kunne spille badminton i lyset fra de grønne nødudgangsskilte. Men lidt efter lidt blev der ro i hallen.

Et overnatningsarrangement som dette ryster spillerne godt sammen på tværs af alder og køn, men det kunne slet ikke lade sig gøre,

hvis ikke der var sponsorer, der ville støtte arrangementet. Flere sponsorer støttede arrangementet med hyggeguf, drikkevarer, brød og pizzaer. Så STOR TAK til "Din Bager", "Delfinos Pizzaria", "Høyers" og "SuperSpar".

Møn Badmintonklub og Forældreforeningen siger tak til træner, ungdomsspillere og sponsorer for et vellykket arrangement.