Her kan trænere få støtte – Trainers Club i Danmark

Formålet med denne klub er at tilbyde coaching og coachingstræning på højt niveau til mennesker, der ønsker at forbedre deres kommunikationsevner.

Trænere i klubben vil samarbejde med deltagerne om at forbedre kommunikationsevner i et spændende, sjovt og venligt miljø. “Facilitator” fungerer som coach og hjælper deltagerne med at tilpasse sig den nye kommunikationsproces. Trænerne giver deltagerne mulighed for at lære at forbedre deres kommunikationsevner på en sjov og stimulerende måde.

Denne klub er til for trænere at få støtte, når de vil give feedback til deres atleter. De vil være i stand til at forbedre atletens præstationer og sikre, at deres ideer bliver implementeret.

Dette trænerprogram er rettet mod både trænere og atleter. Det består af 6 moduler, hver 6 uger lange. Kurset har en gennemsnitlig varighed på 45 minutter pr. Modul med mulighed for 4 valgfri længere moduler i bestemte fag. Kurset sigter mod at forbedre trænerens trænerfærdigheder, men også at forbedre atletens præstationer i forskellige sportsbegivenheder. Det giver træningsøvelser, information om forskellige emner inden for sport, demonstrationer af, hvordan disse færdigheder kan bruges, når man træner unge atleter og øvelser om feedback, så trænere kan forbedre deres effektivitet, når de giver feedback til atleter

Klubben tilbyder sine medlemmer uddannelseskurser for at få støtte, når de har brug for det.

The Coach er en digital coachingsplatform, der blev lanceret i 2016 af danskere. Det gør det muligt for folk at blive trænere efter behov, uden gebyrer eller forpligtelser. Man kan poste spørgsmål, spørgsmål og forespørgsler vedrørende deres livsbane, karrierevej og verden omkring dem. Platformen har over 5 millioner medlemmer på verdensplan og vokser i gennemsnit med 8% om måneden ifølge Coaches Academy (også kaldet Coach Academy).

Tilmelding til trænerklubben er tilgængelig året rundt

Klubben er et sted, hvor du kan møde andre mennesker, der er interesseret i coaching og lære nye teknikker til at forbedre dine færdigheder. Du kan også lære at præsentere dig selv naturligt. Klubbens hovedformål er at hjælpe dig med forskellige aspekter af dit personlige liv – både hjemme og uden for dit hjem.

Trænerklubben er en online platform, der giver brugerne mulighed for at registrere sig, betale for coachingsessioner og lære på farten. Den første udgave bragte over 200 busser til Istanbul med det formål at nå flere busser i forskellige dele af Tyrkiet. Til dato har vi uddannet over 2.300 trænere fra hele Tyrkiet, og vi arbejder på at nå 5.000 inden udgangen af 2017.

Ikke mange virksomheder kender til trænerklubben.

Trænerklubben er en helt ny og unik idé i coachingens verden. Ideen er, at du kan deltage i deres online platform og lære af trænere, der allerede gør store ting. Du får tilbudt muligheder for at lære, såvel som at deltage i dem som coach selv.

Trænerklub – for begyndere og øvede

Coachingklubben er en ny idé, der er ved at blive meget populær på arbejdspladsen. Denne klub vil hjælpe dem, der er nye inden for arbejdsstyrken, med at lære vigtigheden af tidsstyring og hvordan indholdskrivefærdigheder kan forbedres.

Coaching club er en non-profit organisation, der hjælper mennesker med udviklingen af deres kommunikation og kommunikationsevner. Det giver coaching og mentorskab af erfarne trænere og mentorer til begyndere, der ønsker at forbedre deres kommunikationsevner. Trænere sigter mod at hjælpe mennesker med at nå deres mål i livet ved at give dem de rigtige værktøjer, strategier og støtte. Klubben giver folk mulighed for at tage kontrol over deres liv ved at give dem en chance for at overvinde forhindringer, lære nye færdigheder og få tillid.

Klubben er beregnet til studerende, der ønsker at få mest muligt ud af deres tid på college eller universitet. Det er en chance for at gøre noget, som de brænder for og også få erhvervserfaring inden for coaching.