Mød vores trænere i klubben

En introduktion til klubbens placering, klubhistorie, bestyrelse, ungdomsudviklingspolitik

Klubben giver os alle mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Klubbens medlemmer glæder sig over at møde nye mennesker, de vil finde nye venner og dele deres viden med dem. Vi kan ikke lade være, men vi kan godt lide denne idé, så hvorfor ikke oprette en klub, hvor vi alle kan komme sammen?

Mød vores trænere i klubben. Vi er en gruppe af talentfulde individer med forskellige færdigheder, der er tilgængelige for at arbejde sammen med vores kunder om deres projekter.

Vi søger kandidater, der har erfaring med at undervise, coache, vejlede og assistere unge. Vi vil gerne ansætte en person pr. Færdighedsområde til en kontrakt på 5-6 måneder. Vi har brug for en, der er ekspert i indholdsskabende færdigheder, men også en, der har evnen til at vejlede og undervise andre inden for samme område ved hjælp af lyd-/videokonferencesoftware Skype eller Google Hangout.

En ekstra fordel ville være, at du vil blive udsat for at arbejde med mennesker med forskellige kulturelle baggrunde – så du vil kunne arbejde med mennesker fra forskellige sociale miljøer, når du coacher dem i deres karriereveje.

Flere hundrede unge har meldt sig ind i vores klub

Hundredvis af unge har meldt sig ind i vores ungdomsklub. Nogle af dem arbejder allerede i branchen, mens andre lige er begyndt.

Klubben er oprettet med det formål at samle hundredvis af unge fra forskellige dele af Indien. Vi har en hvid elefantklub, og vi skal skifte navn til noget mere meningsfuldt.

Målet: Vi vil organisere en national begivenhed, hvor vi vil fremvise vores medlemmers talenter og færdigheder og hjælpe dem med at vokse som enkeltpersoner og som et team.

Vi skal ikke tro, at dette kun handler om at uddele præmier; vi vil have, at de fokuserer på vækst, præstation, uafhængighed og uafhængighed i deres liv.

Målet: De vil danne en forening med andre ligesindede, der deler lignende mål som vores.

Afsnit emne: 100 år siden indisk uafhængighed

Sektionens søgeord: 100 års fest, hundrede år efter indisk uafhængighed

Indledning: Ved denne lejlighed fejrer vi livets opnåelse af Dr. Am

Klubben er et hemmeligt samfund, hvor hundredvis af børn har sluttet sig til. De har været i samme alder, siden de var barn, og de har en bestemt måde at tænke og opføre sig på, som ingen andre deler. Klubben er baseret på ideen om “fremtiden foran os”, som kan opsummeres i disse ord

Tilmelding genåbnes i september til vores trænerklub

Bestyrelsen har besluttet at forny registreringen til vores trænerklub med et år fra september 2018. Dette vil give klubben mulighed for at vokse og få flere kunder.

Vi vil gerne minde dig om, at tilmelding til vores trænerklub er genåbnet. Hvis du er interesseret i at deltage i vores klub, bedes du udfylde formularen herunder.

“Coach” -programmet blev introduceret til at håndtere manglen på trænere til unge. Programmet giver deltagerne mulighed for at deltage i en erfaren coach, lære af ham og arbejde med deres daglige vaner for at forbedre deres præstationer.